tiistai 27. lokakuuta 2009

Huilipäivä

Eilen maanantaina Tiuku vietti vapaapäivää. Pitkästä aikaa Tiuku oli lyhyen työpäivän ypöyksin. Jostain syystä viimeisten parin viikon aikana menot ovat ajoittuneet niin, ettei Tiukun ole tarvinnut olla juuri kolmea tuntia kauempaa yksinään. Nyt oli vuorossa siis vapaapäivä ilman omien ihmisten vahtimista, sehän on aika rankkaa puuhaa se.

Tätäkin rankempaa oli ilmeisesti sunnuntaiset treffit Onnin kanssa koirapuistossa. Onni on karvainen ja korvainen ja se on Tiukusta ihanaa. Karvaisissa korvissa saa roikkua ja Onni jahtaa ja Onnia saa purra. Voiko parempaa kaveria ollakaan? Onni on lagotto, jonka tapasimme pentukurssilla ja nyttemmin olemme myös samalla hihnakäytöskurssilla. Nuoriso on löytänyt toisensa ja nauttivat toistensa seurasta täysillä. Pari on hauska näky toisen ollessa pötkö ja karvainen ja toisen luihu ja hyvin vähäkarvainen.

Sunnuntaisen telmimisen tuloksena oli kaksi kuraista koiraa, mutta jostain syystä kaksi vielä kuraisempaa omistajaa. Kotimatkalla näytti siltä, että minä olisin koiran sijaan piehtaroinut mudassa! Ihan täyspätevää selitystä tähän ei löydy, mutta juu, kyllä ne molemmat taisivat vähän hyppiä vasten.. Kotona oli vuorossa pyykkäystä sekä erittäin uupuneen koiran pesu. Tyttö piti kantaa iltapissille, kun ei jaksanut nousta.

Tiukun pissitulehdus ei ota laantuakseen, keskiviikkona on edessä tarkempia tutkimuksia. Tyttö täytyy rauhoittaa virtsarakon ultraamista, vaginoskopiaa sekä verinäytteiden ottoa varten.

1 kommentti:

  1. Ihana Onni-kaveri, oi onnea! :) Voin kuvitella pötkön ja pitkän siellä peuhaamassa. Tsemppiä Tiukulle toimenpiteeseen, antaisivat nyt sitten kunnon tropit, jotta tulis mojovat huppelit. ;)

    VastaaPoista