perjantai 16. lokakuuta 2009

Lokakuun kuulumisia.

Syksy on muuttunut kylmemmäksi ja ajoittain on selvää, ettei Tiukun Hurtta-mantteli riitä sille lämmikkeeksi. Uutta nuttua ei ole kuitenkaan hommattu, vaan pidetty kylmimmillä keleillä lenkit lyhyenä. Ulkona tonotusta tulee väkisinkin esim. bussia odoteltaessa. Kylmään täytyy jonkin verran totutellakin, mutta on kurja katsella tuulessa ja viimassa tärisevää koiraa. Jotain lämmikettä pitänee hankkia.

Tiukulla on virtsatieinfektio ja ripuli. Pissaaminen on ollut aivan jatkuvaa, miltei tunnin välein. Nyt antibioottikuuri ja keoliini-pektiiniä ripuliin. Mitä ilmeisemmin ripuli johtuu virtsiksestä. Onneksi lääkkeet maistuvat Tiukusta hyvältä, joten niiden suhteen ei ole ongelmia.

Mauski nukkuu Tiukun kanssa yhä useammin. Pikkuhuoneessa olevan pesän päälle viritettiin kangas ja nyt mukavassa lämpöisessä majassa yhdessä kölliminen on vielä ihanampaa.

Kilju on vähentänyt sähinöitä huomattavasti. Kiljun lempipuuhaa on nykyään Tiukulle hankitun Dog Tornadon ratkaiseminen ja olohuoneen ikkunalaudalla maljakossa olevien kuivuneiden vaahteran lehtien nyppiminen.

1 kommentti: