perjantai 24. heinäkuuta 2009

Saavutuksia Neppulassa

Tiukun tähän astiset saavutukset ovat yksi syöty kännykän laturi, pissat kissatyttöjen hiekankeruu matolle ja viimeisin muttei vähäisin: pentuaitauksen ylittäminen.

Manulin saavutukset tulokkaan suhteen ovat samojen raksujen syönti Tiukun kanssa, varovainen haistelu ja Tiukun hyökkäyksen + jahtauksien kohteeksi joutuminen ilman, että Manuli on antanut toiminnasta palautetta sähinää suuremmalla eleellä.

Kiljun saavutukset rajoittuvat makuuhuoneeseen :D. Tosin Kilju ei voi vastustaa raksujen heittelyä edes olohuoneessa, mutta kulkee yhä matalana ja pakenee sukkelaan tarpeen vaatiessa (lue: jos koira liikahtaa). Koiran raksut eivät myöskään kelpaa muuta kuin käpälällä siirtelemiseen, yh maistuvat koiralle. Täyden hiljaisuuden vallitessa Kilju pistää nenänsä makuuhuoneesta myös ilman raksujen houkuttelevaa ääntä.

Tiukun kanssa harjoitellaan ahkerasti remmissä kulkemista ja yksin jäämistä. Molemmat ovat pienelle vielä aikamoiset haasteet. Myöskin syömistä harjoittelemme, ruoka ei maistu niin hyvin kuin pitäisi ja siihen vähäänkin määrään olemme saaneet houkutella jonkin verran. Painoa oli tiistaina 3,2kg.

1 kommentti:

  1. Onnea Nepuille saavutuksista! Hienoa Kilju, tsemppiä nenän makuuhuoneesta ulos pistämiseen. :) Olipa suloinen kuva nukkuvasta Tiukusta edellisessä postauksessa, on se vaan pieni ja nätti. Toivottavasti nähdään pian!

    VastaaPoista