lauantai 16. tammikuuta 2010

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

Tiuku on järjestänyt pientä äksöniä viime päivinä, jottei meille ehtisi tulemaan tylsää. Pari iltaa sitten, ollessaan yksin kokonaiset kaksi tuntia, se oli varastanut ja silpunnut puisia lautapelimerkkejä ison satsin. Osan tietysti myös nieleskellyt. Samaan syssyyn se oli vetänyt vajaan tuubillisen Bepanthen-voidetta pureskellen myös itse tuubin ja mitä ilmeisemmin myös niellyt ohutta metallia. Tyttö sai iltapalan lisukkeeksi tankoparsaa, jotta kuidut kietoutuisivat terävien asioiden ympärille mahassa + parafiiniöljyä. Sekä parsaa että ei-sopivia esineitä sitten poimittiinkin jonkin verran vihreisiin pusseihin ulkona käydessä.

Jotta tapahtumia riittäisi, söi Tiuku eilen yksin ollessaan kohtalaisen ison härännahkapuristeluun. Kokonaan siis. Maha on epäilemättä juntturassa, eikä eilinen ruokakaan tahtonut pysyä sisällä. Jälleen parafiiniöljyä. Tähän ruokalusikalliseen öljyä neiti sitten meinasi hukkua! Veti sitä ilmeisesti väärään kurkkuun ja köhi ja ryki.

Olimme vähän kahden vaiheilla, että lähteäkö puistoon, jos tytöllä vaikka suolitukos tai jos se hukkuu öljytilkkaan, mutta lähdettiin kuitenkin. Puistossa riitti vauhtia, eikä härännahkaluu näyttänyt juuri painavan mahassa tai parafiiniöljy ahdistavan keuhkoputkessa.

Nyt ensiapuvälineistä uhkaa parafiiniöljy loppua, mutta tankoparsaa ostin yhden ylimääräisen purkin jo vastaisuuden varalle.

1 kommentti:

  1. Voi herranjestas sitä koiraa!! Koittakaa kestää...Elsa oli ehkä ihan oikeassa kun yksi ilta pohti ja mietiskeli koirakirjaa selaillessa, että toivoo ettei Tiukulle synny pentuja. Kysyin, että miksi? Siksi, koska sulla ja Juholla olisi kuulemma liikaa työtä sitten. Hyvin on mennyt oppi perille, että eläimissä on paljon työtä ;) No ehkä ette ole edes harkitsemassa pentuetta lähi aikoina. Hihih!

    VastaaPoista