maanantai 21. joulukuuta 2009

Köpsötinhuolia

Sunnuntaina koirapuistoillessa yksi köpsötin meni ja hukkui koirien juostessa ja pöllyttäessä lunta. Harmillista sinänsä, sillä kyseessä oikein oivallinen köpsötin, ja suht uusikin! Koko koirapuistoväen kanssa etsittiin, mutta tuloksetta.

Uusi köpsötintilaus tehty, ja nyt oikein tuplana. Toinen setti onkin sitten vaaleanpunainen! Kuvaa saatte heti kun saapuvat, tosin tossutehtaalla oli kiirettä ja tilaus saapunee vasta vuoden vaihduttua ja arjen alettua.

Varaköpsöttimenä toimii nyt varsinaisten köpsöttimien alle hankittu vauvan sukka. Paketissa oli sukat ja sellaiset tumput, joissa ei ole peukaloa ja vaikuttaa siltä, että takakoipeen sukkamalli sopii kuminauhan kanssa suhteellisen hyvin. Nämä siis tarkoitettu lisälämmittimiksi, mutta nyt saavat tuurata tositoimissa uusia päällisköpsöttimiä odotellessa.

Tiuku on alkanut kaluta puristeluita sellaisella vauhdilla että hirvittää! Ennen pikkutytön pikkuhampaat saivat järsittyä luusta pitkällä aikavälillä muodottoman, nyt sama tapahtui vartissa. Puristeluita täytynee siis lisätä ostoslistaan joulunpyhiksi, jotta tekemistä riittää.

Kiljun leikkityyli alkaa huolestuttavasti muistuttaa vanhan ja edesmenneen Penni Käppisen tyyliä: leikkiin ikään kuin erehdytään vahingossa ja aivan hetkeksi ja sen jälkeen ollaan hyvin hämillään kontrollin menettämisestä ja keräillään itseään. Tuleekohan siitä yhtä estynyt kuin Penni oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti