maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulun jälkeiset

Joulu meni tyttöjen kanssa mukavasti. Kukaan ei kaatanut kuusta eikä varastanut pellillistä pipareita. Manuli tosin varasti yhden, josta ehti syödä sakaran sekä nuolla koristeet. Kaikki tytöt saivat joululahjoja ja jouluna oli tarjolla myös herkkuruokia. Tosin Tiukun kohdalla lohikokeilu päättyi ripuliin.

Tiuku pääsi jouluna autoilun makuun ja juonen päästä kiinni saatuaan koisi mukavasti pitkät pätkät. Jouluautoilun myötä pääsimme käymään vähän kauempana koirapuistossakin.

Tiuku kävi joulukylässä kahdessa lapsiperheessä. Ensimmäisessä vierailussa oli meno villiä sekä lasten että koiran osalta ja molemmat innostivat vuoroin toisiaan. Toisessa kyläpaikassa meno oli selvästi rauhallisempaa, varmaan väsy painoi jo. Kumpaankaan kylään ei saatu pissaluikkua lattialle, mikä on aikas hieno suoritus, vaikka koiraa vahdittiinkin koko ajan. Uskallammekohan ajatella että edistystä olisi tapahtunut?

Näin välipäivien kunniaksi Tiuku sitten sairastui silmätulehdukseen ja on nyt aika potilas. Tippoja laitetaan useat kerrat päivässä. Eläinlääkäri määräsi lääkkeen myös nenäpunkin karkoitukseen. Vaivat eivät kuitenkaan ilmeisesti vaivaa ulkona, sillä siellä vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Sisällä sitten pötkötellään ja lupataan silmää ja näytetään raukkelilta.

Kilju aristi tänään sähisten häntänsä päätä. Meidän tietääksemme häntää ei ole kohdannyt mikään tapaturma. Toivottavasti muistamme oikein, eikä häntä ole jäänyt meidän tallomaksi tai oven väliin.

1 kommentti:

  1. Vai oli meillä meno villimpää. Jotenkin uskon sen ;) Toivottavsti Tiukullakin ei iskenyt stressi silmään tulehduksen merkeissä. Ja toivottavasti vaiva paranee pian. Elsan kanssa tässä katsottiin kuvia ja Elsa totesi, että oi ne on kaverukset (Tiuku ja Manu kuvassa). Ja sitten vielä jatkoi haikeana, että voi kun Pennikin olisi tavannut Tiukun. Penni olisi kuulemma taatusti ihastunut Tiukuun. Liikuttavaa!

    VastaaPoista