maanantai 28. marraskuuta 2011

Näytelmädebyytti

Lohjan whippet-tapahtuma oli mukava kokemus. TiukuNöö ei sijoittunut, mutta toki sai arvostelun. Erinomaisen hienoa oli Nöllin kohdalla rento asenne, joka saavutettiin parin tunnin haukunnan ja hermoilun jälkeen. Rentouden saavuttamiseksi päällä oli paita ja mukana oma tuttu viltti. Uskon, että myös tuttujen kavereiden mukana oleminen auttoi. Ryppy ja Topi sekä Valpuri olivat vakuuttamassa Nöötä siitä, ettei hätä ole kummoinen. Vaikka kyllä se rentouden saavuttaminen Valpuriltakin vähän kesti. Pojat sen sijaan ovat oikeita konkareita, eivätkä juuri näyttäneet stressaavan. Kiitos näytelmäseurueellemme!

Ensisijainen rentouden edesauttaja TiukuNöön kohalla taisi kuitenkin olla tutun Kenneltytön sively ja kevyt hieronta ja huolenpito. Ihanaa, kiitos Kenneltytölle!

Päivän huipentuma oli luonnollisesti kakkakatselmus, jolloin Nöö todisti, ettei stressilukemat nousseet liian koviksi. Tuloksena siis kiinteä kakka koko päivän päätteeksi. Vau!

Valitettavasti sellaista perinteistä ja hyvin virallisen oloista näyttelypönötyskuvaa ette näistä kekkereistä nyt Tiukun osalta näe.

Tuomarina Kristin Hoff, Norja: "Söt tik. Dubbel insisi (tai jotain sinnepäin?!) = NCC, God hals och överlinje. Borde bli mera utvecklas i bröstkorgen. Ok benströmme. Rör sig ok fram och tillbaka men något bundet från sidan."

Tuo söpön nartun jälkeinen ei ihan aukene käsialan tai merkityksensä puolesta tekstinä, mutta Tiukulla on siis edessä kaksoishammas, johon se varmasti viittaa, sillä tuomari siitä huomautti minullekin pöydän ääressä. Itse elin siinä käsityksessä, ettei se vaikuttaisi näyttelyrintamalla mihinkään,  kun ei kuitenkaan ole mikään puutos tai varsinaisesti purentavika, yksi hammas on vaan jakautunut kahtia, juuresta ja jo ihan sieltä tyvestä ovat yksi hammas. Mutta käsitykseni on saattanut olla väärä. Maitohammasrivistö oli Nöllillä virheetön, rautahampaan pukkasi tuollaisena tuplana. Kuva olis kiva, eikö? Yritän joku valoisa hetki saada todisteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti