tiistai 18. lokakuuta 2011

Loputon lokakuu

Ei niin pirteästä lempinimestään huolimatta tämä lokakuu on ollut pirteämpi kuin moni muu. Aurinkoiset syyspäivät ja jaloissa rapeaksi kuivuneet kirkkaan keltaiset lehdet houkuttelevat haistelemaan kirpeää syysilmaa. Onneksi on innokas ulkoilija kaverina!

Koska Neppulan valokuvaus on siirtynyt ajassa taaksepäin ja vanha filmipokkari on saanut räpsyä, on digikuvia tarjolla enää harvakseltaan.
Auringosta huolimatta Tiukun kanttarellitakilla on ollut käyttöä ja tässä siitä kuvatallenne. Neitihän ei niin sateesta perusta, mutta sadetakin kanssa pärjää vähän paremmin. Pitkiä lenkkejä ei tarvitse sateella kyllä tehdä.

Kissatytöt nautiskelevat syysauringosta pääosin sisätiloissa, etenkin Kiu, jonka mielestä parvekkeella oleminen on jo huuhaata. Mauskia ei syystuulet häiritse, vaan se istuisi edelleen parvekkeella katselemassa lintuja ja ohikulkijoita. Linnut ovat ajoittain myös kovin kiinnostuneita Mauskista ja ovatpa ne kokoontuneet läheisen kuusen oksalle jengillä vuoroin Mauskia kohti hyökkäysliitoja tehden. Onneksi on se verkko, onni kissalle ja onni linnuille.

Onnista tulikin mieleen, että Tiuku tapasi pitkästä aikaa lapsuuden ystävänsä Onnin, eli Oden. Jälleennäkemisen riemu oli suuri ja nuoriso selvästi tunnisti toisensa. 

Tiukun maha on edelleen hankala: sen kevään 2010 giardiaurakan jälkeen me saatiin vielä toinen samanmoinen alkukesällä 2011. Tällä rundilla myös kissat kontrolloitiin hoidon ja siivouksen jälkeen ja kaikki olivat negatiivisia. Valitettavasti giardia ei ratkaissut Tiukun mahaongelmia tälläkään kertaa. Otettiin TAAS giardianäyte, joka oli negatiivinen. Kakkapäiväkirja paljasti neidin aivan tosissaan reagoivan mahallaan jännittäviin ja kiihdyttäviin ja toki myös pelottaviin tilanteisiin. Burn Out -loma auttoi ja viihteettömällä vapaa-ajalla tunnuttiin saavan maha kuosiin. Mahan selvittely jatkuu edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti