maanantai 29. maaliskuuta 2010

Neppupesu

Nyt on siivottu ja kuurattu ja desinfioitu kaikki paikat. Oikeastaan eilinen oli jo toinen kerta. Tällä viikolla vielä kertaalleen, niin sitten pitäisi giardian olla historiaa!

Loisen hävitykseen kuului myös eläinten pesu. Aloitimme Kiljusta. Toimenpide sujui yllättävän hyvin ja täysin ilman haavoja. Tämä ei tarkoita, että Kiiu olisi nauttinut suihkusta. Olin myös varma, että nyt jos koskaan se kehittää silmätulehduksen. Vielä ei näy oireita, mutta tyypillisestihän ne ovat tulleet 2-3 päivää stressistä..

Manulinkin pesu sujui ennakko-odotusten vastaisesti, eli kissa saatiin pestyä. Eikä kynsiä käytetty tässäkään operaatiossa. Manulin paksu turkki oli erittäin hankala kasteltava.

Molemmat kissatytöt saivat suihkun jälkeen superherkkua, raksuja maidossa.

Tiukun peseminenhän on vähän eri juttu kuin kissojen. Tosin ei ole Tiukunkaan mielihommia nuo vesipuuhat, mutta se ei kuitenkaan hyppää hartioille tai kiipeile housun lahkeessa, kuten eräät..

Puhtaat neput pääsivät puhtaisiin pesiin. Tosin pesäpesu jatkuu vielä. Yllättävän paljon noita löytyikin nurkista, noita neppupesiä.

Kissatyttöjen upeat pörhöiset turkit saivat viimesilauksensa toistensa kielistä viime yönä. Molemmat näyttivät aamulla toipuneen pesusta myös henkisesti.

1 kommentti:

  1. Voi Kilju parkaa. Ja pääsiäisenä tulee vielä ne metelöivät pienet ihmiset kylään niin silmatulehdus on varmasti viimeistään silloin....No nyt on hyvä olla kun on puhtaat pesät ja kaikki. Ja toivottavasti kaikki EI toivotut oliot on nyt pois!

    VastaaPoista